Trade Dutch

FREE NEXT WORKING DAY DELIVERY ON UK MAINLAND ORDERS OVER £35

LIBERATION COCKTAILS ON TAP

Premium kwaliteit cocktails samengesteld door top mixologists, gemaakt van de allerbeste ingrediënten en ambachtelijk gedistilleerde spirits. Gemixt en pre-batched in 20L eenmalige (recycleerbare) vaten. Eenvoudig aan te sluiten op een standaard bierleiding. Schenk over ijs met verse garnering.

Reduceer arbeidskosten en voorraadverliezen, verbeter de gastervaring, en maak je bedrijf duurzamer. What's not to like?

Bekijk het schuim op onze P***star Martini

ONZE ADDED VALUE

SERVICE SNELHEID

Door de noodzaak voor bartenders om individueel ingrediënten te meten en te mengen voor elke drank te elimineren, versnellen onze vooraf gemixte cocktails op-tap aanzienlijk uw service, waardoor u efficiënt een groter aantal klanten in minder tijd kunt bedienen. Door de bereidingstijd van elke cocktail te verminderen, kunnen locaties hun doorvoer verhogen, meer klanten bedienen en meer omzet genereren.

CONSISTENTIE

Met onze vooraf gemixte cocktails op-tap zijn het recept en de verhoudingen gestandaardiseerd, wat zorgt voor een consistente kwaliteit en smaak in elke drank. Deze consistentie is vooral belangrijk in drukke gelegenheden waar meerdere bartenders tegelijkertijd werken.

TRAINING & VAARDIGHEDEN

Onze vooraf gemixte cocktails van mixologist-kwaliteit vereisen minder training en vaardigheden in vergelijking met traditionele mixologie. Dit kan voordelig zijn voor uw locatie met een hoog verloop van personeel of om het trainingsproces te vereenvoudigen. Uw bartenders kunnen zich richten op andere aspecten van service, zoals interactie met klanten en het bieden van gepersonaliseerde ervaringen.

VOORRAADBEHEER EN VERSPILLING

Door gebruik te maken van vooraf gemixte cocktails kunt u uw voorraadbeheer stroomlijnen. Aangezien de ingrediënten vooraf gemixt zijn, is het niet nodig om een breed scala aan individuele flessen sterke drank en mixers op voorraad te hebben en bij te houden. Dit vereenvoudigt uw bestelproces, vermindert verspilling en minimaliseert het risico dat specifieke ingrediënten tijdens piekuren opraken.

INSTALLATIE

Wij zullen toezien op al uw installatievereisten, van locatieonderzoek tot keuze van tapstijlen, levering van apparatuur, installatie en after-sales service. We beschikken over betrouwbare technici in het Verenigd Koninkrijk die binnen 24 uur kunnen reageren op onderhoudsproblemen, waardoor de uitvaltijd van uw service wordt verminderd. Volledige gemoedsrust.

VERZOEK OM EEN INSTALLATIE

NUTTIGE DOWNLOADS

Voor informatie over verpakkingsgroottes, palletconfiguraties en meer

KLIK HIER

Om alle benodigde apparatuur te zien voor het opzetten van jouw cocktailbar.

KLIK HIER

PARTNERS ZIJN ONDER MEER

VOOR EVENEMENTEN

Opvallende formaten om het assortiment Liberation Cocktails snel te serveren.

THE MAGIC WALL

Een mobiele tapwand ontworpen als opvallende maar even nuttige achtergrond in verschillende binnenbaromgevingen.

KENMERKEN
  • Gemakkelijk verplaatsbaar naar verschillende locaties.
  • Vaten en tapapparatuur bevinden zich netjes achter de muur.
  • Kan worden gebruikt als een op zichzelf staande self-service bar voor zakelijke evenementen en bedrijfslounges, of kan worden gebruikt als een extra servicepunt achter de bar voor drukke bars.
  • Aangepaste branding en menupanelen.
  • Modulair systeem, extra eenheden tapwanden kunnen worden bevestigd.
  • Kan worden geleverd met Apple Pay en zelfbedieningstechnologie om een volledig geïntegreerde self-service bar te worden.

MINI MOBILE TAP

Een volledig geïntegreerde mobiele bar voor tijdelijke of semi-permanente locaties. Kan voor de Magische Muur worden geplaatst als een voorbarcounter, of als een op zichzelf staande bar. Wordt geleverd met 3 taps en bijbehorend tapsysteem. Ideaal voor grote conferentie- en evenementenruimtes.

KENMERKEN
  • Kan eenvoudig door locaties worden verplaatst, zowel binnen als buiten.
  • Elke barunit kan 3 x 20L cocktailvaten bevatten. Dat staat gelijk aan 78 flessen.
  • De unit wordt geleverd om het assortiment Liberation-cocktails te serveren. Koeling en tapsystemen zijn geïntegreerd, samen met stroomvoorziening, verlichting en aanpasbare brandingopties.
  • We werken samen met een nationaal contractbedrijf voor tapsystemen dat binnen 6 uur overal in het VK dispense-problemen kan oplossen.

TINY TAP

Onze kleinste en meest mobiele eenheid. Wordt geleverd met 2 taps en een volledig geïntegreerd tapsysteem. Ontworpen om bediend te worden door 1 barman/vrouw. Ideaal voor stadions, hotels, conferenties en terrassen.

KENMERKEN
  • Gemakkelijk verplaatsbaar naar verschillende locaties.
  • Vaten en tapsystemen bevinden zich netjes in het interieur.
  • Kan worden gebruikt als een op zichzelf staande self-service bar voor zakelijke evenementen en bedrijfslounges, of kan worden gebruikt als een extra servicepunt achter de bar voor drukke bars.
  • Aangepaste branding en menupanelen.
NEEM CONTACT OP

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0.00 GBP
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods